2022:

 

 2021:

Sunnuntaina 5 .12. klo 14.00: Jouluinen konsertti Tyrvään kirkossa Sastamalassa.

Minua säestää Martti Karppi. Konserttiin myydään paikan päällä ohjelmalippuja. Konsertin kesto max 1 h 15 min.    

 

Salmentaan lava 1950-2020 -historiikkiin olen saanut kiitettävästi palstatilaa. Lasse Jussila on tehnyt huikean työn ja julkaissut kirjan runsaine kuvineen aktiivisesti toimineen tanssilavan toiminnasta.

 

Youtubeen on nyt ladattu Tallinna -Lauluja Eestistä suomalaisten artistien esittäminä --kappaleeni. Heti näistä lauluistani yksi (Tallinna) löysi tiensä Ylen radioon Olli Haapakankaan Viro-aiheiseen ohjelmaan. Ohjelma on kuultavissa Yle Areenasta: Radio Suomen ilta: Olli Haapakangas Viro-tarinat.

Youtubesta löydät myös Sandran joka on afrikkalainen trad. 

 

Laiturikahvilassa Rautavedenkadulla tanssitaan to 16.7.2020 klo 19.00-21.00. Onpa ihanaa pitkästä aikaa ja monien koronan takia peruttujen essiintymisten jälkeen päästä lauteille! Olette sydämellisesti tervetulleet tanssimaan ja kuuntelemaan lavatanssimusiikkia Kokemäenjoen rannalla sijaitsevalle Laiturikahvilalle.

 

Tuoreen cd-singleni molemmat iskelmät pääsivät vuorollaan Tätä Suomi Soittaa -listalle! Laulut kuultavissa Spotify:ssä ja keikoilla.

 

 

 

 

 

 

 

Hyvää Uutta Vuotta 2019!

 

Joulukonsertti su 25.11.2018 klo 14.00 

Sylvään auditorio Ojansuunkatu 8  Sastamala

Ei väliaikaa; kesto 1 h 15 min

 

 

 

Poikkesin Varjokuvan studiolla lokakuussa. Siellä nauhoitettiin 2 iskelmää. Laulut ovat kuultavissa vielä tämän vuoden puolella.

 

Tervetuloa Essiintyjän kotisivuille! 

 

 

Kuuntele Youtubesta: Iskelmätähtiä ja tähti-iskelmiä -Jukka Kittilä/Radio Robin Hoodin haastattelu. Kohdassa 35 min kuulet minun ja Jukan dueton Come softly to me. Kappaleessa soittavat muusikot ovat Varjokuva-orkesterin jäseniä sekä Fbi Beat- orkesterin kosketinsoittaja Miikka Törmälä. Radio-ohjelmassa kuultavat kappaleet ovat Jukan pitkäsoittolevyltä. Levyn kappaleissa hän laulun lisäksi soittaa kitaraa.

 

Aurinkoista kevättä <3 

 

 Upeat hiihtokelit! Nauttikaa talven tarjoamista upeista hiihtokeleistä (myös parketilla :-D)!

 

Sota-ajan laulut ja jääkärin morsian -konserttia on mukavasti kyselty. Kokemäellä 26.3. klo 18.00 Leijonien toimesta esitän tämän konsertin seuraavan kerran. Paikka on Koulukeskuksen auditorio. Tervetuloa!

 

Hyvää Joulua & Tanssillista Uutta Vuotta <3

 

Joulukonsertti Joulupukin Pajassa Kouvolan keskustassa maanantaina 19.12. klo 17.00 alkaen. Tervetuloa!

 

9. ja 10.12. esiinnyin Myyrin Krouvissa Vantaalla. Pubikeikkojen ohjelmistoni koostui suurimmaksi osaksi poppipiiseistä kauniita balladeja unohtamatta. Tämä oli kolmas kerta kun olin juhlistamassa Myyrin pikkujouluja.

 

Sota-ajan laulut ja jääkärin morsian-konserttia tulen esittämään ainakin kolmesti vuonna 2017. Hienoa että Suomi 100-teeman ympärille on haluttu tilata konserttini. Tilattavissa lisäksi konsertteja: Rakkauslaulut, Tangokonsertti ja Iloa ja huumoria.

 

Järjestän Sylvään auditoriossa sunnuntaina 23.10. Sota-ajan laulut ja Jääkärin morsian konsertin klo 14.00.

 

 

Tangojumalanpalvelus oli kaikkien aikojen yleisöennätys Karkun kirkossa. Olipa unohtumaton essiintymistilaisuus.

Tango rantautuu Sastamalaan Karkun kirkkoon. Olen kutsuttu esittämään tangoa jumalanpalvelukseen sunnuntaina 22.5. Vaikka esim. Seinäjoella tämä ei ole kovinkaan erikoista niin Sastamalassa tämä on hyvin uusi asia. Esitettävät tangot on valittu tilaisuuteen sopiviksi.

 

 

Kitee kutsuu tänäkin keväänä. Viikkoa ennen vappua juonnan ja laulan Kiteen jäähallissa. Siellä kanssani ovat Halavatun papat, Popeda ja Kakkospesä.

 

 

Ihana kevät 2016: Harjoittelen toukokuun lopussa Turun Lehmusvalkamassa esitettävää Iloa ja huumoria -konserttia sekä Sota-ajan laulut ja jääkärin morsian -konserttia mikä on minulta tilattu toukokuulla esitettäväksi Perniön Lehmirannassa.

 

25.11. Kuppilat Kuntoon Jyrki Sukula: Saatan näkyä laulajan roolissa ravintola Hovipiiassa Sastamalassa kuvatussa ohjelmassa. Kyllähän siellä vilahdettiin hanuristin kanssa :-)

Essi & Ehrontahron virittelee yhteistyötä. Ensimmäiset essiintymiset jo tehty. Pelimannimusiikkia, kansanlauluja ja vanhaa tanssimusiikkia naisenergialla :-) Lisätietoja ja kuviakin tarjolla myöhemmin. Hyvähän se on itseänsä vähän monipuolistaa/tuunata/haastaa :-)

 

Hulvattomat messut tulossa 25.-26.4. Toimin juontajana kaksipäiväisillä messuilla Kiteellä. Mukana messuilla huutokauppakeisari Palsamäki, Svetlana Rönkkö sekä Toni Nieminen. Ja illalla Kiteenhovilla laulukeikka. Mukana siellä komeat pelaajat; tietty Kiteen Pallo!

 

Tulossa kaksi päivää laulukilpailutuomarointia. Kun on itse aiemmin paljon kilpaillut niin tietää siitä jotakin...tsemppiä :-)

 

Huomenna torstaina 26.3. esiinnyn Hyvinkäällä päivätansseissa. Tervetuloa tanssahtelemaan Järjestötalolle päivänpiristykseksi! 

 

Jukka Kittilän levy ilmestyy maaliskuussa. Kuuntele Youtubesta piisinäytteet. Huomaa katsoa ketkä levyllä soittavat..Laulan levyllä dueton hänen kanssaan: Come Softly To Me sekä köörit kappaleeseen Catch Me. Projekti oli mielenkiintoinen. Opettelin molempiin lauluihin vaadittavat kaksiääniset laulannat suoraan alkuperäisesittäjien levytyksistä. Sopivasti haastetta :-)

 

Rakkauslaulu-, Tango-, Ikivihreät Iskelmät- ja fox/jazz-konserttien harjoittelua... sekä tietysti murtomaahiihtoa sekä laskettelua :-)

 

Hyvää Uutta Vuotta!

Tunnelmallista Joulun aikaa <3 Vielä ehtii tilaamaan soivan joululahjan sivujeni kautta :-)

 

 

Käyn joulukuussa levytysstudiossa Pälkäneellä. Minut on kutsuttu laulamaan kahteen kappaleeseen. Toinen on duetto ja toiseen laulan köörit.  Levy ilmestyy maaliskuussa.

 

Kiitos kaikille Pälkäneen konserttivieraille sekä tietysti teille jotka olitte tekemässä sitä kanssani! Ihanaa joulutunnelmaa...

 

Valtakunnallisen karaokekilpailufinaalin tuomarointitehtävät kutsuvat kahden päivän ajaksi lokakuussa Porin Yyteriin. Samalla viikolla toimin mallina (la 11.10.) Huittisissa; mukavaa vaihtelua :-) Tähän on lippuja myynnissä vielä. (Kauneus Deea)

 

Nyt Youtubesta löydät versioni Taivas sylissäni -kappaleesta. Se on livenauhoitus 2013 joulukonsertistani mikä oli samalla levynjulkistamistilaisuus. Tässä linkki lauluun: https://www.youtube.com/watch?v=Zick9p4XzGc

Aion jälleen järjestää oman joulukonsertin. Tällä kertaa järjestän sen Pälkäneen Laitikkalan seurantalolla sunnuntaina 30.11.

Nyt Youtubessa live-esityksenä uudelta levyltäni löytyvä Isäntä-kappale. Katso myös muut youtube-esitykset.

Ruotsin turnee syyskuussa -kaksi essiintymistä lauantaina 6.9. Toinen niistä on sellainen missä edustan suomi-humpan esittäjiä -eipä tapahtumassa esiinny muita suomalaisia mistään muustakaan genrestä. Ruotsin vähemmistöryhmät ovat esiintymislavalla edustettuina joten hyvin monipuolista musiikkia on luvassa kahden päivän ajan. Olen Tenstassa nyt toista kertaa esiintymässä ja illalla odottavat Suomi-tanssit Jukolassa Tukholmassa.

 

Ihana vastaanotto Isäntä-piisille! Kyllä näillä kiitoksilla kelpaa taas järjestää konserttia! Kiitokset yhteistyökumppaneille, tunnelman jakajille ja esiintyjille.

Essi Leppäkoski cd eli ensimmäinen oma levyni valmistui ja ilmestyi marraskuun alussa. Sunnuntaina sitä saa konsertissani ostaa. Radio Suomessa soi pari päivää sitten oma sävellykseni ja sanoitukseni Isäntä ja mukavasti siitä on kommentteja kuulunut. Tervetuloa sunnuntaina konserttiin missä kuullaan levyltäni muutamia kappaleita esim. Isäntä ensimmäistä kertaa livenä sekä joululauluja.

 
                  

Mielenkiintoinen keikka tulossa la 7.9. Tukholmassa. Kaksipäiväiset markkinat missä esiintymässä kansainvälistä musiikkia esittäviä artisteja ja yhtyeitä, kuoroja. Olen ainoa suomalainen esiintyjä.

Lauantaina 3.8. on Jaskan hallilla itse tekemäni laulun ensiesitys. Aloitan esiintymisen klo 21.00  ja uusi kappaleeni nimeltä Uudenvuodenlupaus kajahtaa ilmoille n. klo 22.00.

Pitkäsoittolevylleni tulee itse tekemiäni kappaleita ikivihreiden joukkoon. Ihanaa luomisen tuskaa! Syksyllä kaikki on valmista.

Kevät 2013 menee muutamien keikkojen sekä ensimmäisen oman pitkäsoiton suunnittelussa. Ehkä oli jo aikakin? Monella levyllä olen laulamassa mutta se ihan ikioma levy on puuttunut edelleen. Olen tiennyt aina että teen sen vielä joku kaunis päivä tai vuosi -ja nyt on se hetki.

Tänä vuonna parhaat pikkujoulut vietetään Viru-hotellin tanssiravintolassa :-) Olen esiintymässä siellä pariin otteeseen Matkapoikien toimesta. Minua säestää Jari Komulainen.

Syksy 2012 olen äitiyslomalla mutta esiinnyn silti muutamaan otteeseen. Tanssin Tahdissa 2 -levyllä laulan kappaleet Hän on mun ja Brasilian karnevaalit.

Liisa Kontturi-Paasikon ja Lasse Paasikon tuottama Tanssin Tahdissa 2 on työnalla . Olen jälleen mukana levyllä. Levy julkaistaan Tanssileirin yhteydessä Lappajärvellä pe 15.6.

Katso www.kangastus.info. Löydät sieltä videoklippejä sekä kuvia. Youtubesta löydät videon missä esiinnyn nimellä Kangastus. Kangastus-orkesterin kanssa olen tehnyt loistavaa yhteistyötä kohta kymmenen vuoden ajan. Muita minua säestäviä orkestereita ovat Voitto Takasen yhtye sekä Trio Henttonen.

Matkapoikien järjestämä tanssimatka tehdään tänä vuonna Laulasmaalle Viroon. Illanviettoja tanssin ja yhteislaulun parissa, ihania kylpylähoitoja, tanssikursseja sekä kauniita keväisiä maisemia toukokuun alussa. Säestäjänäni matkalla toimii Jussi Henttonen. Vapaita paikkoja voit tiedustella Matkapoikien sivuston kautta.

21.4. esiinnyn Yrittäjien järjestämässä Kari Tapion muistokonsertissa yhdessä Jani Jalkasen ja Hänen Orkesterinsa kanssa. Toimin myös illan juontajana kuten jo pari kertaa aiemminkin. Kyse on Laidunkauden avauksesta Kiteen jäähallissa.

Youtubesta löydät muutamia levytyksiäni. Antoisia kuunteluhetkiä.

Kiitos yhteistyökumppaneilleni joulukonsertissani: Satakukka toi lavalle upeat joulukukat ja Nuorkauppakamari järjesti väliaikatarjoilut. Kiitos myös ennakkolippuja myyneille Tähtisilmän R-kioski, Jaatsin kahvila sekä Satakukka. Tanssikoulu TanssinTahti teki upeat koreokrafiat lapsille ja minulle. KIITOS!

950 henkilöä tulossa Matkapoikien järjestämälle pikkujoulumatkalle Viroon nyt viikonloppuna 10.12. Laulan Viru-hotellissa heille. Taitaa tulla hieno reissu!

Järjestän Joulukonsertin sunnuntaina 20.11.2011 klo 15.00 Sylvään auditoriossa Ojansuunkatu 8, Sastamala. Mukana menossa TanssinTahti -tanssikoulun eri-ikäiset tanssijat naperoista teineihin. Laulava Tonttuorkesteri säestää ja Joulupukki poikkeaa paikalla. Tervetuloa :-) Liput 15 euroa ja alle 16 v. 8 euroa. Klikkaa ylläolevaa konserttijulistetta nähdäksesi lisätietoja!

Alustavasti puhuttu jälleen parin kappaleen levyttämisestä talven aikana. Lisätiatoo myähemmin.

Tanssiliitto SuSel:n tuottama lattarilevy ilmestyi heinäkuussa 2011. Laulan levyllä Autoajelulla -kappaleen merengenä.

Syksyllä 2010 järjestin ekan oman konserttini. Koska olen saanut siitä niin huikeaa palautetta, järjestän uuden konsertin tänä vuonna Sastamalassa. Joulukonserttini ajankohta on  sunnuntai 20.11.

Opettajanduunia kokeiltu; muutama laulu/pianonsoittotunti annettu kokeiluluonteisesti. Tuota vois lisätä sitten vanhemmiten.

Leppäkoski saa leppäkerttuja, heh! Kiitos kaikista esiintymislavalle tuoduista hauskoista pikkiriikkisistä leppäkerttukoristeista :-)

KIITOS kaikille konserttivierailleni! Kiitos kaikesta kannustuksesta ja ihanasta palautteesta. Koska muutamat jo kysyivät koska on seuraava, harkitsen vakavasti uuden konsertin järjestämistä. Kiitos  yhteistyökumppaneille, Satakukka ja Vammalan Nuorkauppakamari.

Ensimmäinen ikioma konserttini oli 10.10.2010 klo 14.00 ja paikkana Sastamalassa sijaitseva Sylvään koulun auditorio (Ojansuunkatu 8). Mukana konsertissa myös Rekkamies Matti Esko sekä Tanssikoulu Tanssintahdin oppilaita diplomitanssinopettaja Liisa Kontturi-Paasikon johdolla.

Matkapojat järjesti jälleen hauskan ja iloisen "Tanssi Tähtesi Kanssa" -matkan Tallinnaan huhtikuun alussa 2011. Tanssinopetusta ryhmässä ja  yksityistunteja diplomitanssinopettaja Veli-Matti Keikkalan johdolla. Tanssia ja yhteislaulua; mukavia illanviettoja!

Heinäkuussa 2009 Ilmestyi levy Tanssin Tahdissa 1. Laulan levyllä kappaleet Sydämesi tyhjä huone ja Lollipop.

Heinäkuussa 2008 Ilmestyi levy Tanssilavojen Legendat 2. Laulan levyllä kappaleet Delfiinipoika, Unipursi, Kaksi onnellista ja duettona Janne Tulkin kanssa Hetkistä kaunein- valssi.
 

 

 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.